Friday 30 January 2015

Ο Γενάρης κάτι μας χρωστά!


Στην δράση το Κυπριακό ποδόσφαιρο μετά την διακοπή της περασμένης εβδομάδας. Η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου (15:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ασπίς Πύλας.

Όπως κάθε έξοδος μας έτσι και αυτή αναμένεται δύσκολη και η ομάδα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο για να καταφέρει να επανέλθει στις επιτυχίες. Μετά και τις τελευταίες απώλειες η νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα αποτελεί μονόδρομο. Όλοι στην ομάδα  έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και το μυαλό όλων είναι το πως θα καταφέρουμε να φύγουμε με το διπλό.  Η διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας βοήθησε στην ηρεμία της ομάδας και όλοι μαζί τώρα ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Μπαίνουμε τώρα στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα της και εύκολα η δύσκολα να μαζεύει τους βαθμούς. Υπάρχει πίστη στην ομάδα γιατί στο φετινό πρωτάθλημα δείξαμε ότι μπορούμε. Ο κόσμος μας είναι συνεχώς στο πλευρό μας αφού και αυτοί πιστεύουν στην ομάδα.

Ελπίζουμε το τελευταίο παιχνίδι του Γενάρη να μας δώσει τους τρείς βαθμούς αφού η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει έστω και μία νίκη στον πρώτο μήνα του 2015.


Το παιχνίδι θα μεταδίδεται με ζωντανό σχολιασμό από την ιστοσελίδα της ομάδα μας!