Friday 30 January 2015

To πρόγραμμα της Ακαδημίας μας!


Συνέχεια στις υποχρεώσεις και για την Ακαδημία αφού και στα πρωταθλήματα των μικρών υπήρχε διακοπή την περασμένη εβδομάδα. Γεμάτο πρόγραμμα για τις τρείς μας ομάδες. Ρεπό έχει η ομάδα των Ladies.

Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα των U17 που αντιμετωπίζει την Κυριακή (11:00) την ομάδα του Θ.Ο.Ι. Λακατάμιας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι όμως προσφέρεται και για αποδείξεις από τους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα στον πρώτο γύρο έδειξε πως μπορεί να παίξει καλή μπάλα και γι' αυτό ο προπονητής της ομάδας έχει απαιτήσεις και προσδοκίες από τους ποδοσφαιριστές του. Το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να μας θυμίσουν το καλό τους πρόσωπο που παρουσίασαν στην αρχή της χρονιάς.

Όπως και η ομάδα των U17 έτσι και η ομάδα των U13 αγωνίζεται με την ομάδα του Θ.Ο.Ι. Λακατάμιας. Το παιχνίδι αυτό είναι έκτος έδρας όμως και είναι ορισμένο για τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου. Η ομάδα μας πάει όπως πάντα στο παιχνίδι να παρουσιάσει το καλό της εαυτό και να παίξει το δικό της παιχνίδι. Τα παιχνίδια αυτά είναι σημαντικά για να παίρνουν οι μικροί ποδοσφαιριστές τις εμπειρίες και μέσα από αυτά να δείχνουν αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις.


Τέλος η ομάδα της ηλικίας των 2006 θα αντιμετωπίσει της Ακαδημίες Αθηένου ή ώρα 12:00 το πρωί του Σαββάτου στα γήπεδα στο Δάλι. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε οι μικροί μας ποδοσφαιριστές πρώτα από όλα να περάσουν καλά και να χαρούν τον αγώνα. Είναι σημαντικό από μικρή ηλικία τα παιδιά να μάθουν να χαίρονται το άθλημα και να παίρνουν τα σωστά μηνύματα. Σίγουρα είναι επίσης σημαντικό να προπονούνται και να παίρνουν εμπειρίες αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα.