Saturday 14 February 2015

MVP της 18ης αγωνιστικής ο Χρίστος Κόσιης!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 18ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Xρίστος Κόσιης, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 70%.

Ο νεαρός επιθετικός στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα δίνει τον καλύτερο του εαυτό και προσπαθεί να καθιερωθεί στην εντεκάδα της ομάδας μας. Όποτε χρειαστεί δηλώνει παρών και ο κόσμος της ομάδας μας τον ανέδειξε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 18ης αγωνιστικής.

Ο Χρίστος Κόσιης  για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε : Ευχαριστώ το κόσμο της ομάδας που με ψήφησε ως MVP της αγωνιστικής. Εγώ με την σειρά μου θα προσπαθήσω να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις και να προσφέρω ότι μπορώ για την ομάδα. Στόχος μου αυτή τη στιγμή να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει πίσω στο δρόμο των επιτυχιών.


Για την ομάδα μας δήλωσε: Όλοι στην ομάδα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών. Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στις νίκες και να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας μας.