Friday 13 February 2015

Να σπάσει το ρόδι!


Η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη μέσα στο 2015 και θέλει στον αγώνα με τον Σπάρτακο Κιτίου (Κυριακή 15:00)  να σπάσει το ρόδι και να πάρει το πρώτο τρίποντο στην νέα χρονιά.
Στα τελευταία τρία παιχνίδια μάλιστα δεν έχουμε σκοράρει, όχι γιατί δεν δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά γιατί παρουσιάζεται πρόβλημα στο τέλειωμα των φάσεων. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας δουλεύουν συνεχώς σ' αυτό το τομέα  και ευελπιστούμε η ομάδα να βρει τις λύσεις στο σκοράρισμα.  
Για άλλη μια φορά η ομάδα μας, πάει εκτός έδρας με μοναδικό στόχο την νίκη. Το ότι τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών μας έχουν αφήσει 8 βαθμούς μακριά από την 3η θέση δεν αλλάζει τους στόχους της ομάδας που είναι να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι και να πηγαίνει πάντα για την νίκη. Θα κυνηγήσουμε όλες τις ελπίδες μας  μέχρι το τέλος και θέλουμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας αυτή την Κυριακή. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα αφού παρόλο τα αρνητικά αποτελέσματα η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο είναι καλή με μοναδική εξαίρεση το τέλειωμα των φάσεων.

Η τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε Κυριακή ήταν μόλις στην 1η αγωνιστική με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 απέναντι στην Αλκή. Ελπίζουμε ότι και αυτή την Κυριακή θα φύγουμε με το διπλό απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς για την σωτηρία της.


Το παιχνίδι θα μεταδοθεί με ζωντανό σχολιασμό στην ιστοσελίδα μας.