Friday 27 February 2015

MVP της 20ης αγωνιστικής ο Άνθος Θεράποντος!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 20ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Άνθος Θεράποντος, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 65%.

Ο Θεράποντος έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και είχε ενεργή συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας μας. Ήταν ο παίχτης που κέρδισε το πέναλτι, σκόραρε το δεύτερο γκολ και έδωσε πάσα πάρε-βάλε για το τρίτο γκολ της ομάδας μας.  H εμφάνιση του άφησε πολλά μηνύματα για την συνέχεια και ελπίζουμε να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο Άνθος Θεράποντος  για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε : Ευχαριστώ το κόσμο της ομάδας που με ψήφησε ως MVP της αγωνιστικής. Σίγουρα δεν μπορεί κανένας ποδοσφαιριστής από μόνος του να ανακηρυχτεί  MVP χωρίς την προσπάθεια όλης της ομάδας. Σημασία για μένα δεν έχει ο πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα αλλά η ομάδα να φτάνει στις νίκες σε κάθε αγώνα με την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών.


Για τους πρώτους του μήνες στην ομάδα μας δήλωσε: Έχει δύο μήνες που ήρθα στην ομάδα και πιστεύω ότι ήρθα σε μια μεγάλη οικογένεια. Με τους συμπαίκτες μου έχουμε όλοι ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, το Διοικητικό Συμβούλιο κάνει μεγάλες προσπάθειες για να στηρίξει την ομάδα και ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός πάντα δίπλα στην ομάδα. Πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας.