Friday 27 February 2015

To πρόγραμμα της Ακαδημίας μας!


Συνέχεια στην δράση για την Ακαδημία μας με μόλις ένα αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αγώνα έχει όμως η ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies.

Λόγω αποχώρηση της ομάδας του Διγενή Μόρφου η ομάδα των U17 έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα των U13 έχει τελειώσει η πρώτη φάση και έτσι η ομάδα μας δεν έχει υποχρεώσεις.

Η μοναδική ομάδα της Ακαδημίας μας που έχει παιχνίδι είναι η ομάδα των 2006 που αγωνίζεται το Σάββατο με την Ελιά Λυθροδόντα. Ακόμη μια ευκαιρία λοιπόν για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να περάσουν ευχάριστα το απόγευμα του Σαββάτου παίζοντας ποδόσφαιρο. Η συμμετοχή και μόνο στο πρωτάθλημα είναι προς όφελος όλων και η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν έχει καμία απόλυτος σχέση σε αυτή την μικρή ηλικία.


Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα των Ladies το Σάββατο η ώρα 11:00 στο γήπεδο μας απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού Ladies. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και γι' αυτό το λόγο η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της. Είναι μια ευκαιρία για τον κόσμος της ομάδας να στηρίξει τις ποδοσφαιρίστριες μας και να δώσει βροντερό παρών το πρωί του Σαββάτου. Η ομάδα μας χρειάζεται εκεί για να την στηρίξουμε σε αυτό το δύσκολο αγώνα.