Monday 28 September 2015

Πήρε την ισοπαλία, άξιζε την νίκη!

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα μας, με το ίδιο σκορ 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στην Ξυλοτύμπου. Η ομάδα μας βάση της εμφάνισης άξιζε το τρίποντο όμως δεν τα κατάφερε παρά την μεγάλη προσπάθεια.
Σε αντίθεση με τον αγώνα της πρεμιέρας η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Ο Τάσος Μιχαηλά ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, δύο φορές με κεφαλιά σε στημένες φάσεις η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήταν με τον Νικόλα Πέππο όταν το σε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μαρίνος Πέζουνος μπορούσε να σκοράρει όταν το πλάσε του μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα έξω. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν για την ομάδα της Ξυλοτύμπου με πλάσε μέσα από την περιοχή που δεν βρήκε όμως στόχο και έτσι το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Αυτή της την υπεροχή την εξαργύρωσε στο 67’ όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Θεράπωντος που άδειασε δύο αντίπαλους έδωσε στον Σεμερτζίδη που δεν λάθεψε και έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Στην συνέχεια η ομάδα της Ξυλοτύμπου προσπάθησε να πιέσει για το γκολ. Χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες στην μοναδική φάση της στην περιοχή μας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78’. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η μπάλα ανεβοκατέβαινε τις δύο εστίες χωρίς την μεγάλη φάση όμως. Μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν ένα γκολ που πέτυχε η ομάδα μας με τον Νικόλα Πέζουνος που ακυρώθηκε όμως για επιθετικό φάουλ από τον Θεράπωντος στην αρχή της φάσης. Μια φάση που η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε έντονα αφού δόθηκε πολύ εύκολα το φάουλ.    

Με απολογισμό δύο βαθμούς σε δύο παιχνίδια η ομάδα μας βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα βάση και την τροπή των αγώνων σίγουρα οι δύο βαθμοί μας αδικούν. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης από τον πρώτο αγώνα και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό είμαστε σίγουροι πως η πρώτη νίκη δεν θα αργήσει να έρθει.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας που για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας ήταν στο πλευρό μας. Επίσης ένα ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον κόσμο της Ξυλοτύμπου για την άψογη φιλοξενία και τους περιμένουμε στα Λύμπια για να τους την ανταποδώσουμε.