Thursday 1 October 2015

Σύνθημα νίκης!

Επιστροφή στην έδρα μας μετά το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξυλοτύμπου για την ομάδα μας αυτή την εβδομάδα με αντίπαλο τον Εθνικό Ασσιας. Η ομάδα μας μπροστά στο κοινό της θα τα δώσει όλα για το πρώτο τρίποντο.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η ομάδα μας αλλά αυτή τη φορά θέλει να συνδυάσει την εμφάνιση με το τρίποντο. Και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα μας ήταν αυτή που προηγήθηκε αλλα δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Είναι σημαντικό σε παιχνίδια ειδικά στην έδρα μας το καλο ξεκίνημα και το γρήγορο γκολ. Απο εκεί και πέρα είναι σημαντικό όταν το γκολ δεν έρθει να έχουμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας. Αυτό που μας στέρησε μέχρι τώρα την πρώτη μας νίκη δεν ήταν το γκολ αλλα η αδυναμία στο να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Με μεγαλύτερη προσοχή λοιπόν και περισσότερη συγκέντρωση στοχεύουμε στην πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλούμε το κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει. Η ομάδα με το δωδέκατο παίχτη στο πλευρό της είναι ασφαλώς  πιο δυνατή και δεν εχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο ειδικά στην έδρα μας. Ολοι λοιπόν το Σάββατο η ώρα 15:30 δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο. Όλοι μαζί ενωμένοι για την νίκη!