Monday 19 October 2015

Φουριόζα στο πρώτο και καθάρισε!

Με φόρα από το προηγούμενο παιχνίδι ή ομάδα μας πήρε την δευτέρη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην Αμαθούς Αγίου Τύχωνα με σκορ 2-0.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και από την αρχή είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Στο 19ο λεπτό  ο Κατσιάρης βρήκε πολύ ωραία τον Θεράποντος που έφυγε πίσω από την άμυνα και με εξαιρετικό τελείωμα έδωσε προβάδισμα στη ομάδα μας. Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στην ομάδα μας να συνεχίσει την πίεση. Εννιά λεπτά αργότερα στο 27ο λεπτό μετά από απόκρουση της άμυνας της Αμαθούς ο Ζωίτσας έπιασε το καλοζυγισμένο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 2-0. Η ομάδα μας όμως δεν σταμάτησε να πιέζει και να διεκδικεί κι άλλο γκολ. Θεράποντος και Νικόλας Πέζουνος συνεργάστηκαν δύο φορές με τους αμυντικούς όμως να απομακρύνουν την τελευταία στιγμή. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Νικόλας Πέζουνος απείλησε εκ νέου με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον  Σεμερτζίδη που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Με το σκορ να είναι στο 2-0 η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο κλήθηκε να διαφυλάξει το υπέρ μας αποτέλεσμα και στην κόντρα να ψάξει και τρίτο γκολ. Η ομάδα της Αμαθούς είχε την κατοχή της μπάλας όμως αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες στην εστία μας. Η ομάδα μας με λίγη περισσότερη προσοχή στην κόντρα και στην τελική πάσα θα μπορούσε να διευρύνει κι άλλο το σκορ. Το 2-0 όμως ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα παρουσίασε και πάλι το καλό πρόσωπο της και κατάφερε να πάρει δίκαια την δεύτερη της νίκη. Μάλιστα είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ήταν η μοναδική φορά που η ομάδα μας δεν δέχτηκε γκολ πράγμα που σίγουρα μας ικανοποιεί. Με την ίδια λοιπόν θέληση και με πολύ καλή ψυχολογία η ομάδα επικεντρώνεται τώρα στο επόμενο παιχνίδι που και πάλι θα ψάξει το βαθμολογικό κέρδος.


Για ακόμη μια φορά ο κόσμος ήταν στο πλευρό της  ομάδας και παρόλο που ο αγώνας δεν έγινε στην φυσική μας έδρα, αυτό δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα αφού η μαζική προσέλευση του κόσμου μας έκανε το ποδοσφαιριστές να νιώθουν το γήπεδο του Κόρνου ως η έδρα μας.