Thursday 15 October 2015

Να μιλήσει η έδρα!

Στροφή νούμερο πέντε στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα στις 15:30 το Σάββατο. Μετά και την εκτός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το παιχνίδι θα διεξαθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο του Κόρνου λόγο επανασποράς του γηπέδου μας.

Με καλή ψυχολογία μετά την νίκη και την εμφάνιση της περασμένης βδομάδας η ομάδα μας προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό γι’ αυτό πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Η ομάδα της Αμαθούς έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί με πλήρη σοβαρότητα στο παιχνίδι.

Η ομάδα μας η  έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής αλλά αυτό που υπολείπεται είναι η σταθερότητα στην απόδοση μας. Είναι αντιληπτό ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα δένεται όλο και περισσότερο και αυτό θα βοηθήσει στο να σταθεροποιηθεί και η απόδοση της ομάδας.

Kαλούμε τον κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στο πρώτη εντός έδρας νίκη. Η παρουσία του κόσμου μας στο τελευταίο παιχνίδι ήταν συγκλονιστική και πραγματικά αποτελεί το δωδέκατο παίχτη της ομάδας. Ένα γεμάτο γήπεδο θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας για να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρείς βαθμοί. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Κοινοτικό Γήπεδο του Κόρνου. Όλοι εκεί!