Tuesday 10 November 2015

Υστέρησε και έχασε!

Την ήττα με 1-0 δέχτηκε η ομάδα μας στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Η ομάδα μας δεν απόδωσε τα αναμενόμενα και δίκαια δέχτηκε αυτή την ήττα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΠΕΠ να είναι η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρά την υπεροχή όμως της ομάδας της Πιτσιλιάς δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία μας παρά μόνο με μακρινά σουτ. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα, όμως και αυτή δυσκολευόταν στο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι μόνες απειλές προς την αντίπαλη εστία ήταν μέσα από στατικές φάσεις. Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου η αντίπαλη ομάδα έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στην πρώτη φάση ο Δημητρίου κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τετ-α-τετ και στην δεύτερη ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ δεν βρήκε στόχο προ κενής εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένοι και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν με τον Μαρίνο Πέζουνο που έκανε τον ένα-δυο με τον Νικόλα Πέζουνο, όμως τα πλασέ του αποκρούστηκε θεαματικά. Κόντρα στην ροη του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΠΕΠ στην πρώτη της φάση στην επανάληψη κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Δημητρίου προσπάθησε να διώξει μια σέντρα σουτ που δυστυχώς κατέλεξε στα δίχτυα της ομάδας μας. Μετά και το γκολ, η ομάδα μας ήταν αναγκασμένη πλέον να ψάξει την ισοφάριση. Αυτό έγινε κυρίως με στημένα αφού η ομάδα της ΑΠΕΠ έκλεισε πολύ καλά όλους τους διαδρόμους. Η προσπάθεια μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά και την αποβολή του τερματοφύλακα μας που την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε Ζωίτσας. Τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-0 και έτσι η ομάδα μας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έχασε με το ίδιο σκορ.

Η ομάδα μας έκανε το χειρότερο της ίσως πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι του Σαββάτου. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά μετά το γκολ του αντιπάλου δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ΑΠΕΠ.  Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε.

Έχουμε απέναντι μας ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε επάνοδο στις επιτυχίες.


Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που έκανε το μακρινό ταξίδι στην Κυπερούντα και τον θέλουμε δίπλα μας για την δύσκολη συνέχεια.