Thursday 5 November 2015

Mακρινό ταξίδι με στόχο το διπλό!

Eκτός έδρας αποστολή για την ομάδα μας που θα ταξιδέψει στην μακρινή Κυπερούντα για να αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η ώρα 14:30.

Μετά και το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής η ομάδα μας έχει απέναντι της μια νέα πρόκληση. Απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που ειδικά στην έδρα της μπορεί να κάνει την ζημιά. H oμάδα μας όμως απόδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Έτσι και ο στόχος μας σ’ αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη και οι τρείς βαθμοί. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό η νίκη δεν θα’ ρθει από μόνη της και η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να πιάσει καλή απόδοση. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας προετοιμάζονται για τον αγώνα έχοντας στον νου μόνο το τρίποντο.

Παρά την ήττα της προηγουμένης αγωνιστικής η ψυχολογία στην ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές μας πείσμωσαν μετά και από αυτό το αποτέλεσμα γιατί 
έπαιξαν στα ίσα την πρωτοπόρο ομάδα και μπορούσαν σίγουρα για το βαθμολογικό κέρδος.


Παρά την μακρινή απόσταση οι οπαδοί μας είναι έτοιμοι για μια ακόμη εκδρομή με την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος μας αναμένεται για άλλη μια φορά να είναι στο πλευρό μας και να βοηθήσει την ομάδα για να πάρει ακόμα ένα διπλό.