Tuesday 3 November 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Tα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής είχαμε το Σαββατοκύριακο για τις δύο ομάδες της Ακαδημίας μας με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα.

Το καλύτερο μέχρι στιγμής  παιχνίδι  της ομάδας Κ-21 είχαμε αυτή την αγωνιστική απέναντι στην ομάδα της Ε.Ν.Υ  Υψωνα με τελικό σκορ 1-1.  Oι δύο ομάδες έκανα ένα εξαιρετικό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες έπαιζαν όμορφο και ορθόδοξο ποδόσφαιρο με αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκόρ με τον Ανδρόνικο Αλεξάνδρου στο 41’ του πρώτου ημιχρόνου και ισοφαρίστηκε στο 77’. Η ομάδα μας πέτυχε ακόμη δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν ως οφσαιντ και με τις δυο περιπτώσεις να ήταν οριακές και πιθανόν οι ποδοσφαιριστές μας να μην ήταν σε θέση οσφαιντ. Παρόλα αυτά κρατάμε την απόδοση της ομάδα που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν σε ψηλό επίπεδο. Ο κόσμος της ομάδας αντιλαμβάνετε την καλή δουλειά που γίνετε και έχει έρθει κοντά στην ομάδα και αυτό δίνει δύναμη στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Επόμενος αντίπαλος o Δίγενης Μόρφου το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 12:00 σε ένα ακόμη δυνατό τεστ.

Tτεράστιο αποδείχθηκε το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ για την ομάδα Κ-15 αφού η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα με το ευρύ 15-0. Σίγουρα η δυναμική του αντιπάλου δεν αφήνει περιθώρια για σχολιασμό του παιχνιδιού. Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της και είμαστε σίγουροι πως στο τέλος του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές μας θα αποκομίσουν τις εμπειρίες που χρειάζονται για το μέλλον. Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας στην έδρα μας η ώρα 9:00 την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.


Δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τα δύο παιχνίδια: 

Κ-21







Κ-15