Sunday 15 November 2015

Άδικη ήττα...ψηλά τα κεφάλια!

Η ομάδα μας παρά την μεγάλη προσπάθεια, ηττήθηκε με 0-1 από την Αλκή Ορόκλινης σε ένα παιχνίδι που άξιζε τουλάχιστον το ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Όπως αναμενόταν η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και έψαξε το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για την ομάδα μας όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεμερτζίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα μας είχε το έλεγχο και συνέχισε τα πιέζει. Στην μέση του ημιχρόνου χάθηκε εκ νέου μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούμε όταν ο Θεράποντος σε τετ-α-τετ πλάσαρε το τερματοφύλακα με τη μπάλα όμως να φεύγει λίγο έξω. Με την πάροδο του χρόνου η Αλκή ισορρόπησε και η μοναδική καλή ευκαιρία της ήταν ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την ομάδα μας δηλαδή να μπαίνει πιο δυνατά και να ζητά το γκολ. Η μπάλα όμως δεν έκανε το χατίρι για δεύτερη φορά στο Σεμερτζίδη αφού το σουτ του σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι. Στην συνέχεια ο δραστήριος και πάλι Θεράποντος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως το πλάσε του πέρασε και πάλι λίγο έξω. Στην συνέχεια σε μια πανομοιότυπη φάση ο Θεράποντος πρόλαβε τον τερματοφύλακα στην έξοδο, έκανε το πλασέ με την μπάλα να έχει πορεία προς τα δίχτυα και να αποκρούεται τελευταία στιγμή. Ο τερματοφύλακας όμως κατά την προσπάθεια του ανάτρεψε τον Θεράποντος σε μια φάση που η ομάδα μας ζήτησε το πέναλτι που δεν δόθηκε. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες η ομάδα συνέχιζε να πιέζει. Ήταν σειρά του Νικόλα Πέζουνου να απειλήσει σε τετ-α-τετ αλλά τελευταία στιγμή έχασε τον έλεγχο και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Και εκέι που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελειώσει στο 0-0 και η ομάδα μας βάση της εικόνας της θα αδικιόταν από το αποτέλεσμα ήρθε από το πουθενά το γκολ για την Αλκή. Σε μια μπαλιά πίσω από την άμυνα μας ο επιθετικός της  Αλκής βρέθηκε μόνος του και έκανε το 0-1. Στην φάση αυτή η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ όμως το γκολ μέτρησε κανονικά και αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Eίναι πραγματικά κρίμα μετά από τέτοια εμφάνιση να μην έχουμε πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα στo γήπεδο και έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Ο κόσμος που ήταν και πάλι παρών χειροκρότησε την ομάδα στο τέλος του αγώνα.Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν πέραν των 600 φίλων και των δύο ομάδων μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Αυτή η ομάδα αδικείται από την βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα της. Είμαστε σίγουροι όμως ότι με δουλειά και υπομονή τα αποτελέσματα θα΄ρθουν. Αυτή ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της γιατί έχει την ποιότητα, το τσαμπουκά και τον υπέροχο κόσμο της. Όλοι μαζί μένουμε δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουμε μέχρι το τέλος!