Saturday 14 November 2015

Να κάνει restart!

Aκόμη ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας που αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:30 στο γήπεδο μας την Αλκή Ορόκλινης στο καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί και θα τα δώσουν όλα για τους τρείς βαθμούς. Η ομάδα μας πάει στο παιχνίδι με προπονητικό δίδυμο του κ. Χαμπή Πλάτου και Δημήτρη Δράκο. Οι δύο προπονητές που ήταν κοντά στην ομάδα όλο τον καιρό ετοίμασαν την ομάδα κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Μεγάλη σημασία θα παίξουν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου η ομάδα μας ειδικά στην έδρα μας ασκεί μεγάλη πίεση.  Πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτούμε αυτή την πίεση και με τον κόσμο στο πλευρό μας να πάμε για ένα γρήγορο γκολ.

Η ομάδα της Αλκής δεν θα’ ρθεί στο παιχνίδι για να αμυνθεί, αντιθέτως θα χτυπήσει και αυτή την νίκη. Όλα τα δεδομένα μας οδηγούν σε ένα γρήγορο παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Όμως όσο περνά η ώρα και δεν θα έρχεται το γκολ αυτό θα δυσκολεύει τις δύο ομάδες αφού καμιά δεν συμφέρει η ισοπαλία και έτσι θα παίξουν επιθετικά για το γκολ αφήνοντας λογικά κενά στην άμυνα. Ελπίζουμε η ομάδα που θα πετύχει πρώτη το γκολ να είναι η δική μας γιατί τότε θα αναγκάσει την Αλκή να επιτεθεί και θα μας δοθεί η ευκαιρίας με τους γρήγορους επιθετικούς μας να τελειώσουμε τον αγώνα.


Ολά αυτά είναι βέβαια υποθετικά και σε λίγες ώρες από τώρα θα ξέρουμε το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας χρειάζεται κοντά της και όλος ο κόσμος πρέπει να δώσει το παρόν του. Αναμένεται και αρκετοί φίλοι της Αλκής να παρευρεθούν στον αγώνα και ευχή όλων είναι να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι διαφήμιση για την Κατηγορία μας τόσο από ποιότητα τόσο και από πλευράς παρουσίας του κόσμου στην κερκίδες.