Friday 4 December 2015

Χρειάζεται μια μεγάλη νίκη!

Aκόμα ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας που αντιμετωπίζει τον Χαλκάρονα Ιδαλίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Το γειτονικό ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η ώρα 14:30 στο γήπεδο Δημήτρης Χάματσος στο Δάλι.

Μετά και το παιχνίδι με των πρωτοπόρο Ακρίτα η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Χαλκάρονα Ιδαλίου που βρίσκετε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση του αντιπάλου φανερώνουν την δυσκολία του αγώνα. Ο Χαλκάρονας στοχεύει την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας όμως πάει στο Δάλι με στόχο να δώσει ένα τέλος στο αρνητικό σερί και θα προσπαθήσει να πετύχει μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση για να συνεχίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα.  Το έργο μας σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά στην ομάδα υπάρχει πίστη και οι δυνατότητες για να χτυπήσουμε το παιχνίδι.


Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να κάνει το κοντινό ταξίδι στο γειτονικό Δάλι και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδα μας. Όλοι μαζί πάμε για να πετύχουμε την νίκη που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη περισσότερο για λόγους ψυχολογίας. Μία νίκη σε ένα γειτονικό ντέρμπι είναι και θέμα πρεστίζ, πόσο μάλλον μετά από μια δύσκολη περίοδο.