Monday 7 December 2015

Κρατάει τον βαθμό και συνεχίζει!

Iσόπαλο χωρίς γκολ έληξε το γειτονικό ντέρμπι με τον Χαλκάνορα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και είχε τον έλεγχο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας η ομάδα μας έφτανε με ευκολία στην περιοχή του αντιπάλου όμως υστερούσε στην τελική πάσα. Έτσι η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει κυρίως μέσα από στημένα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν σε μία σέντρα που έγινε στην περιοχή με αποδέχτη τον Καραολή που έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό στην γραμμή. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ και μελε στην περιοχή ο Αδάμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαλκάνωρας μπήκε πιο δυνατά και έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον τερματοφύλακα μας να λέει όχι σε τετ-α-τετ. Με την πάροδο του χρόνου όμως η ομάδα μας ισοζύγησε τον αγώνα που πήρε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Επόμενη ευκαιρία ήταν για την ομάδα μας με τον Αδάμου να μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και να πλασάρει με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια. Στην συνέχεια ο Χαλκάνορας δημιούργησε δύο επικίνδυνες φάσεις με τον Πιέρα να λέει και πάλι όχι. Η ομάδα μας απείλησε εκ νέου με τον Καραολή σε ένα πολύ ωραίο σουτ που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα. Τελευταία ευκαιρία στον αγώνα ήταν για την αντίπαλη ομάδα σε τετ-α-τετ που βρήκε νικητή και πάλι τον τερματοφύλακα μας.
Θα λέγαμε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ωστόσο στο καλό ημίχρονο του Χαλκάνορα η ομάδα μας είχε επίσης τις δικές της ευκαιρίες. Η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά αν κάποια ομάδα δικαιούταν την νίκη αυτή θα ήταν η δικιά μας. Αυτός ο βαθμός θα βοηθήσει την ομάδα κυρίως ψυχολογικά που μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.  


Ευχαριστούμε τον κόσμο που για άλλο ένα παιχνίδι ήταν παρών και στήριξε την ομάδα. Τον καλούμε να μείνει κοντά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα’ ρθουν και οι νίκες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας.