Friday 8 January 2016

Δύσκολη έξοδος στο πρώτο του 2016!

Στο πρώτο παιχνίδι του 2016 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής η ομάδα μας ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Ε.Ν. Ύψωνα.

Μετά από την διακοπή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η ομάδα μας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Η ομάδα της Ε.Ν.Υ. έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι πολύ κοντά μας στην βαθμολογία. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο σημαντικό γιατί μια νίκη απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους είναι αυτό που λέμε νίκη 6 βαθμών. Εκτός από σημαντικό το παιχνίδι αναμένεται να είναι και δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας. Ειδικά μετά από την διακοπή θα είναι στοίχημα για όλες τις ομάδες αν θα μπορέσουν να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.


Να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας που αναμένονται να κάνουν το ταξίδι στην Λεμεσό πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο της Ερήμης. Είμαστε σίγουροι πως και σε αυτή την χρονιά ο κόσμος της ομάδας θα είναι παρών και θα βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.