Friday 15 January 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!

 Mε το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2016 οι ομάδες της Ακαδημίας μας. Έναρξη του πρωταθλήματος και για την Γυναικεία ομάδα της Ολυμπιάς.

Η ομάδα Κ-21 πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας με σκορ 1-2 απέναντι στον Εθνικό Άσσιας. Αν και η ομάδα μας έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε στο τέλος να γυρίσει το παιχνίδι. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα μας ο Μιχάλης Πλάτωνος που σκόραρε και τα δύο γκολ. Η ομάδα έκανε ίσως το καλύτερο της παιχνίδια απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση για την συνέχεια. Όλοι στην ομάδα χάρηκαν αυτή την επιτυχία αλλά το παιχνίδι έχει ήδη ξεχαστεί και η ομάδα στρώθηκε στην δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Επόμενος αγώνας λοιπόν την Κυριακή 17/1 η ώρα 14:30 εκτός έδρας με τον Π.Ο. Ορμήδειας.

Σε μια από τις καλύτερες τις εμφανίσεις η ομάδα Κ-15 εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την Δόξα Κατωκοπιάς εκτός έδρας. Η ομάδα μας έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στον αγώνα αφού μέχρι το 15΄προηγήτουν με 2-0 με σκόρερ τους Μιχάλη Παύλου και Γιώργου Ρουσιά. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου με την ομάδα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Δυστυχώς όμως σε ένα δίλεπτο με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα μας δέχθηκε την ισοφάριση. Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων το 2-2 ήταν και το τελικό σκορ. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα την Κυριακή 17/1 η ώρα 9:00 στην έδρα μας με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.


Έναρξη του Γυναικείου πρωταθλήματος με την συμμετοχή της ομάδας μας Ολυμπιάς Ladies είχαμε με το τέλος τους 2015. Η ομάδα μας είχε ρεπό στην 1η αγωνιστική και έδωσε δύο αγώνες στα πλαίσια της 2ης και 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Champion FC και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 6-3 απέναντι στην Star FC. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα στην έδρα μας το Σάββατο 16/1 η ώρα 14:30 απέναντι στην ομάδα της Λευκοθέας.