Friday 15 January 2016

Έξοδος στην Ορμήδεια για το διπλό!

H ομάδα μας μετά και τα τελευταία ανεπητυχή αποτελέσματα έχει απέναντι της ένα πολύ σημαντικό αγώνα εκτός έδρας με τον Π.Ο. Ορμήδειας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για άυριο Σάββατο 16/1 στις 14:30.

Η ομάδα μας καλέιται να δείξει χαρακτήρα και να παρουσιαστεί έτοιμη για ένα αγώνα κομβικής σημασία. Η βαθμολογική θέση αλλά και οι στόχοι των δύο ομάδων που είναι η παραμόνη δίνουν περισσότερη αξία στον αγώνα.  Η ομάδα μας πάει στον αγώνα με μοναδικό στόχο την νίκη που θα μας δώσει την ώθηση αλλά και μια βαθμολογική ανάσα. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και πρέπει η ομάδα μας να είναι συγκεντρωμένη και να αποφύγει τα εύκολα λάθη. Εκτός από την καλή αμυντική λειτουργία πρέπει να έχει και αποτελεσματικότητα στην επιθετική γραμμή.


Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι το πρώτο του δεύτερου γύρου και ο δρόμος είναι μακρύς, η ομάδα μας πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς ειδικά στα παιχνίδια με ομάδες με τους ίδιου στόχους. Εελπιστούμε να γίνει η αρχή από τον αυριανό αγώνα και η ομάδα μας να καταφέρει να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα.