Tuesday 19 January 2016

Ήττα και προβληματισμός!

Την ήττα με 4-1 δέχθηκε η ομάδα μας στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Π.Ο Ορμήδειας.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει πιο αμυντικούς προσανατολισμούς και έτσι η ομάδα της Ορμήδειας είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ομάδα μας προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως με αντεπιθέσεις και να απειλήσει στα στημένα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε αργούς ρυθμούς χωρίς πολλές ευκαιρίες παρά μερικές προσπάθειες μπροστά από τις δύο εστίες. Έτσι φυσιολογικά το 0-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει πιο επιθετικές βλέψεις και στα πρώτα λεπτά ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και τον έλεγχο. H ομάδα μας επιτιθόταν με μεγαλύτερη ευκολία αλλά παρόλα αυτά δεν είχε την μεγάλη φάση. Και εκεί που το παιχνίδι εξελισσόταν με τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, ένα δεκάλεπτο έφερε τα πάνω κάτω. Πρώτα στο 65’ σε μια αντεπίθεση της Ορμήδειας ο επιθετικός βρέθηκε πίσω από την άμυνα μας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα μας στην συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά σε ένα δίλεπτο η αντίπαλη ομάδα σκότωσε το παιχνίδι. Πρώτο στο 75’ σε μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ, ο παίχτης της Ορμήδειας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια κέρδισε πέναλτι σε μια φάση που σε καμία περίπτωση δεν έγινε παράβαση. Έτσι από τα 11 βήματα έγινε το 2-0. Στην αμέσως επόμενη φάση και με την ομάδα μας σε πλήρη αποσύνθεση έγινε το 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα γκολ με σκόρερ για την ομάδα μας τον Αδάμο Αδάμου. Το 4-1 ήταν το τελικό σκόρ που φυσικά μας αφήνει απογοητευμένους.

Έχουμε αντιληφθεί ότι στα τελευταία παιχνίδια γίνονται πολλά διαιτητικά λάθη εναντίων της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι είναι κοντά στις μικρές Κατηγορίες γνωρίζουν τους κόπους και τις προσπάθειες εμάς αλλά και όλων των ομάδων. Είναι κρίμα λοιπόν αυτές μας οι προσπάθειες να πάνε χαμένες με σοβαρά διαιτητικά λάθη εναντίων της ομάδας μας. Απαιτούμε σεβασμό προς όλους αυτούς που καθημερινά δίνουν μάχη για να βρίσκεται η ομάδα μας εδώ που είναι.

Και επειδή απαιτούμε το σεβασμό όλων, κάνουμε έκλυση προς τους οπαδούς της ομάδας μας να επιδεικνύουν τον ίδιο σεβασμό ανεξάρτητα από την  δυσαρέσκεια τους για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις. Φίλαθλε της ΟΛΥΜΠΙΑΣ στήριξε την ομάδα σου μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.


Τελειώνοντας θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τους πάντες ότι εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους. Τα όσα καταφέραμε τα τελευταία χρόνια είναι προϊόν σκληρής δουλειάς αλλά και αγάπης προς την ομάδα μας. Και στα δύσκολα αυτή αγάπη και η στήριξη μεγαλώνει.