Friday 12 February 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Ακαδημίας μας συνέχισαν με τις υποχρεώσεις τους στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων τους.

Η ομάδα Κ-21 πρόσθεσε ακόμα ένα τρίποντο και ακόμη μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της. Η ομάδα μας νίκησε 3-0 εντός έδρας απέναντι στον Αχυρώνα Λιοπετριού. Μέσα σε ένα εφτά λεπτό στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας καθάρισε το παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε ο Παύλος Σοφοκλέους στο 20’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 24΄ ο Γιώργος Θεοδώρου πέτυχε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Αθανάσιος Γρηγορίου έκανε το 3-0. Με αυτό το ασφαλές σκορ η ομάδα μας έριξε ρυθμούς και έλεγχε πλήρως τον αγώνα. Έτσι χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κράτησε αυτό το σκορ μέχρι το τέλος. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Ηρακλής Γερολάκκου σε παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και η ώρα 15:00 εκτός έδρας.


Η ομάδα Κ-15 παρά την μεγάλη προσπάθεια ηττήθηκε με 5-1 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ομάδα μας έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Τάσο Χριστοδούλου. Στη συνέχεια η ομάδα του Ολυμπιακού είχε τον έλεγχο και κατάφερε στο ημίχρονο να προηγείται με 3-1. Η ομάδα μας συνέχισε την προσπάθεια το δεύτερο ημίχρονο όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη δυο γκολ για το τελικό 5-1. Επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η ώρα 09:00 απέναντι στον Χαλκάνωρα Ιδαλίου.