Saturday 13 February 2016

Με φόρα για το διπλό!

Μπαίνουμε σήμερα στην 20η στροφή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας εκστρατεύει εκτός έδρας για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί της και να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Κατηγορία. Τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη στην ομάδα μας είναι όπως πάντα η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι όπου ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς ειδικά στην έδρα τους. Με υπομονή λοιπόν στο παιχνίδι μας και την απαραίτητη αποτελεσματικότητα η ομάδα μας στοχεύει στο τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο.


Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ο κόσμος της ομάδας βλέποντας την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας έρχεται όλο ένα και πιο κοντά. Σήμερα παρόλο που η ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρα, παρόλο που την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι στην πρώτη Κατηγορία είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας θα είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας μας.