Monday 15 February 2016

Γκολ, ανατροπές και ισοπαλία!

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας με την ομάδα της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα.

H oμάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα καλύτερα και είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά.  Μόλις στο 8ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φιλίππου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σεμερτζίδης και δεν λάθεψε για το 1-0. Με την ψυχολογία υπέρ μας η ομάδα έλεγχε τον αγώνα και είχε την κατοχή. Ένα πεντάλεπτο όμως αδράνειας ήταν αρκετό για τον αντίπαλο να τα φέρει όλα τούμπα. Συγκεκριμένα στο 34’ η ομάδα της Αμαθούς ισοφάρισε μετά από κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε η ολική ανατροπή με τον επιθετικό της Αμαθούς να κερδίζει τη μπάλα στην περιοχή μας και να κάνει το 2-1. Μάλιστα ο αντίπαλος με την ψυχολογία υπέρ του πίεσε  και για τρίτο γκολ αλλά ευτυχώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου η ομάδα μπήκε και πάλι δυνατά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Σε μια αντεπίθεση όμως της Αμαθούς το σκορ έγινε 3-1 στο 52’ και η ομάδα μας είχε να ανέβει ένα βουνό. Η πίεση από την ομάδα μας μεγάλωνε με την πάροδο του χρόνου και στο 63’ καταφέραμε να μειώσουμε σε 3-2. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Φιλίππου που με πολύ όμορφο τρόπο άδειασε 2 αντιπάλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. Καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας ένα πολύ ωραίο σουτ του Σεμερτζίδη που πέρασε λίγο έξω. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 3-2 θα ήταν και το τελικό σκορ, ήρθε η τελευταία φάση του αγώνα. Η ομάδα μας κέρδισε φάουλ και στην εκτέλεση ο τερματοφύλακας έκανε ασταθή απόκρουση και ο Αλεξάνδρου απλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 3-3.


Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας αφού η ομάδα της Αμαθούς καιγόταν για βαθμούς. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με δυο γκολ διαφορά έσωσε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν μια τεράστια προσπάθεια και το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάση της εικόνας του παιχνιδιού.