Sunday 13 March 2016

Χωρίς άγχος για το κέρδος!


Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος η ομάδα μας ταξιδεύει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Αλκή Ορόκλινης σήμερα η ώρα 15:30.

Η ομάδα μας χωρίς άγχος, πάει στον αγώνα με στόχο το βαθμολογικό όφελος. Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας και σε μια δύσκολη έδρα η ομάδα μας θα στοχεύσει για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε τις δυνάμεις μας και με πίστη σε αυτές οι ποδοσφαιριστές μας θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για να κάνουμε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας στην Κατηγορία.

Τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν θετικά για την ομάδα μας αφού οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς δεν κέρδισαν και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσουμε κι άλλο τις αποστάσεις. Το επαναλαμβάνουμε ότι αυτό μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει τόσο  για την άνοδο αλλά και για το πρωτάθλημα.


Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται και σήμερα να είναι στο πλευρό της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων και ελπίζουμε να απολαύσουν ωραίο θέαμα και ο καλύτερος να κερδίσει.