Wednesday 16 March 2016

Κακή παρένθεση!


Την ήττα με 4-0 δέχτηκε η ομάδα μας στο παιχνιδί με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της Αλκής να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την ομάδα μας. Η ομάδα μας αρκέστηκε στο να περιορίσει τον αντίπαλο και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε χωρίς κατι το ιδιαίτερο. Στην συνέχεια όμως μέσα σε ένα οκτάλεπτο η ομάδα της Αλκής κατάφερε να πετύχει δυο γκολ. Η ομάδα μας πλέον είχε να ανεβεί ένα βουνό αφου ο αντίπαλος πήρε σαφές πρόβαδισμα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε κατι το ιδιαίτερο με το 2-0 να είναι το σκορ του σαρανταπενταλέπτου.

Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα της Άλκης πέτυχε και τρίτο γκολ το οποίο ουσιαστικά τελείωσε το παιχνιδι αφού η ομάδας μας δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει. Στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας είχε την κατοχή και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ κυρίως απο μακρινά σουτ. Το μόνο που άλλαξε στα τελευταία λεπτά ήταν το σκορ με τον αντίπαλο να πετυχένει και τέταρτο γκολ γράφοντας έτσι το τελικό 4-0.

Η ομάδα μας υστέρησε πολύ σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της και δίκαια δέχτηκε την ήττα. Οι ποδοσφαιριστές μας όμως πείσμωναν μετά απο αυτό το αποτέλεσμα που σίγουρα αδίκησαν τους εαυτούς τους. Είμαστε σίγουροι οτι η ομάδα θα αφήσει πίσω της αυτό το παιχνίδι και πως αυτό ήταν μια κακή παρένθεση. Ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια που η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να τελειώσει την υπόθεση παραμονής.