Tuesday 19 April 2016

Ήττα με Aγγλικό σκορ!

Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της, η ομάδα μας δέχτηκε την ήττα με 5-3 απο τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, αφού μέχρι το 30` η ομάδα του Αχυρώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου που ήταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και αν μη τι αλλό να απολαύσουν το παιχνίδι. Η μείωση του σκορ που επανάφερε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι ήρθε στο 63` μετά απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεράποντος. Παρά την προσπάθεια της ομάδας για να μιώσει κι άλλο το σκορ στο 79` έγινε το 4-1. Οι ποδοσφαιριστές μας όμως συνέχισαν την προσπάθεια και μέσα σε ένα τρίλεπτο πέτυχαν δυο γκολ, δείνωντας και πάλι ένδιαφερον στο παιχνίδι. Σκορερ για την ομάδα μας ο Μάριος Σταύρου και ο Χρίστος Αντωνίου. Το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, όπου οι δύο ομάδες χωρίς άγχος και πίεση πρόσφεραν θέαμα σε ένα παραγωγικό παιχνίδι με οχτώ γκολ. Στα θετικά για την ομάδα μας η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα Κ-21 κάτι που μας ικανοποιεί πλήρως.