Tuesday 19 April 2016

6ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου!


6o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΣΕΡΓΙΟΥ ΛΟΥΡΟΥΤΖΙΑΤΗ & ΚΟΥΛΛΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ

Η αποθέωση του εθελοντισμού

Διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Σέργιου Λουρουτζιάτη & Κούλλη Κυπριανού το οποίο διοργανώνει η Ολυμπιάς Λυμπιών. Το τουρνουά έγινε θεσμός και αγκαλιάστηκε από σωματεία, ακαδημίες, γονείς και φίλους του ποδοσφαίρου. Έχει εδραιωθεί στη συνείδηση όλων ως ένα συναπάντημα εκατοντάδων παιδιών και νέων με σκοπό την ανάδειξη του ταλέντου τους στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίησή τους.

Τη φετινή χρονιά το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 12 – 27 Μαΐου. Οι περισσότεροι αγώνες θα διεξαχθούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες μέσα σε εξαιρετικά ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο. Το πρόγραμμα θα καταρτιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε οι ομάδες να μην επιβαρύνονται με πολλούς αγώνες την ίδια μέρα. Οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό θα αγωνιστούν όλες την Παρασκευή 27 Μαΐου «μέρα των τελικών». Η απονομή των τροπαίων θα γίνει πάνω σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα με ρίψη πυροτεχνημάτων και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Στο χώρο του τουρνουά θα προσφέρονται σουβλάκια, σνακς και ποτά. Θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες για όλους. Το περιβάλλον θα είναι ιδανικό για ξεκούραση, ψυχαγωγία και απόλαυση των αγώνων.

Για την προετοιμασία και διεξαγωγή του τουρνουά δεκάδες στελέχη και φίλοι της Ολυμπιάς εργάζονται αγόγγυστα, με ενθουσιασμό και ανιδιοτέλεια, υπηρετώντας το σωματείο τους και κατ’ επέκταση το κοινωνικό σύνολο. Σε όλους αυτούς το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ με τις ευχές για καλή δουλειά και καλά αποτελέσματα.
Όσες ακαδημίες ή ομάδες ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα ή επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά μπορούν να απευθυνθούν στα πιο κάτω τηλέφωνα ή να ενημερωθούν ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της Ολυμπιάς.

99481702 * Δημήτρης Δημητρίου
99527868 * Δημήτρης Δράκος
99424730 * Κούλλης Σοφοκλέους
99532968 * Παύλος Ξενοφώντος


fax: 22523895