Friday 30 September 2016

Να μπεί ο μήνας με νίκη!


Η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα μας για τον αγώνα απέναντι στην Α.Ε.Ν. Αγίου Γεωργίου  Βρυσσούλων Αχερίτου στα πλάισια της 3ής αγωνιστικής. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και η ώρα 15:30.

Η ομάδα μας μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα έχουν πεισμώσει, ειδικά μετά και το προηγούμενο παιχνίδι που το τρίποντο χάθηκε στις καθυστερήσεις, και στόχος είναι η αγωνιστική άνοδος και οι τρείς βαθμοί. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στο αυριανό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση μέχρι το  τελευταίο λεπτό. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες του πρωταθλήματος είναι ελάχιστες και η κάθε λεπτομέρεια μετρά.


Σ’αυτή μας την προσπάθεια ο κόσμος μας θα παίξει το δικό του καθοριστικό ρόλο. Φίλοι της ΟΛΥΜΠΙΑΣ για ακόμη ένα παιχνίδια σας καλούμε να γεμίσετε το γήπεδο μας και με την στήριξη σας να βοηθήσετε την ομάδα μας. Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ είναι ο κόσμος της και αυτό το έχετε αποδείξει πολλές φορές κάτι που είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε να κάνετε.