Tuesday 4 October 2016

Τρίποντο χωρίς να φορτσάρει!


Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Α.Ε.Ν. Βρυσούλλων Αχερίτου, με σκορ 3-1.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα μας προσπαθούσε να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με διάφορους τρόπους χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική. Οι καλύτερες ευκαιρίες της ομάδα μας ήταν κυρίως από στημένες μπάλες. Στο 30΄ της αναμέτρησης ο Γιαννακού έπιασε ένα ευθύβολο σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι όμως στην επιστροφή ο Πέρος κέρδισε την μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αδάμου που έγραψε το 1-0. Πριν όμως να πάψουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα της Α.Ε.Ν. έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα μας όμως δεν τα έβαλε κάτω και πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με σουτ μέσα από την περιοχή του Γιατρού πήρε εκ νέου προβάδισμα με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι πιο απαιτητική και να κάνει πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ. Μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 65’ όταν μετά από γύρισμα στην περιοχή ο Πέρος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Η ομάδα της Α.Ε.Ν. είχε με την σειρά της  μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όμως ο Κυθραιώτης με διπλή απόκρουση κράτησε το υπερ μας σκορ. Το τρίτο γκολ για την ομάδα μας όμως ήρθε μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Νικόλα Πέζουνου που άδειασε τρεις αντιπάλους και σκόραρε στο 73’. Κάπου εκεί το παιχνίδι τέλειωσε με την ομάδα μας να μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ.

Η συνολική εικόνα της ομάδα μας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, κάτι που όμως ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι οι δυνατότητες μας είναι ακόμη πολύ περισσότερες και στην συνέχεια η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.


Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας.