Thursday 13 October 2016

Κ:21: Πρώτη φετινή ισοπαλία!


Την πρώτη της φετινή ισοπαλία έφερε η ομάδα μας Κ-21 στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου με σκορ 1-1.

Όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μιχάλης Πλάτωνος με γύρισμα μέσα στην περιοχή έδωσε έτοιμο γκολ στον Στέφανο Σωτηρίου. Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο δηλαδή με γκολ, αυτή τη φορά όμως για την Ομόνοια Αραδίππου. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, με την ομάδα μας να βάζει πίεση ειδικά στα τελευταία λεπτά. Τελικά το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ που κρίνεται δίκαιο βάση της εικόνας του παιχνιδιού.

Η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας μας κρίνεται θετική αφού βρισκόμαστε στην 8η θέση με 7 βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο από πέρσι. Η ομάδα μας προσπαθεί να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της πρώτης ομάδας, αφού σκοπός είναι η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη μας ομάδα. Μέχρι στιγμής δύο ποδοσφαιριστές έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα και αναμένονται να ακολουθήσουν κι άλλοι.


Επόμενος μας αντίπαλος η πρωτοπόρος ομάδα του  Άρη Λεμεσού, σε μια πολύ δύσκολη έξοδο την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 15:30. Μέσα από τέτοια παιχνίδια η ομάδα μας σίγουρα θα βγει πιο δυνατή και στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις.