Wednesday 21 June 2017

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και μια εντεκάδα ανανεώσεις!


Μετά και την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο.  


Αλλαγή στο τιμόνι της προεδρίας μετά απο δύο χρόνια, αφού ο Κούλλης Σοφοκλέους αποχωρεί απο το Δ.Σ. μετά απο δέκα χρόνια συνολικής παρουσίας. Νέος Πρόεδρος της ομάδας μας είναι ο Ανδρέας Στ. Ανδρέου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται ως εξής:

Πρόεδρος
Ανδρέας Στ. Ανδρέου
Γραμματέας
Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Ταμίας
Ανδρέας Μ. Ανδρέου
Βοηθός Ταμίας
Ζαχαρίας Καραπίννας
Αντιπρόεδρος
Ανδρέας Τήλλυρος
Εφορία Α΄ Ομάδας
1.       Πέτρος Σταυράκης

2.       Κωνσταντής Κουλλουρούδιας

3.       Παναγιώτης Ουζή

4.  Νικολής Κουλλουρούδιας
Εφορία Β΄ Ομάδας (Κ19)
1.       Ανδρέας Αλεξάνδρου

2.       Δημήτρης Δημητρίου
Υπεύθυνοι Γηπέδου
1.       Κυριάκος Γεωργίου (Σιάτης)

2.       Γιώργος Γεωργίου

3.       Γιώργος Πατέτσας
Υπεύθυνοι Κυλικείου Γηπέδου
1.       Χριστάκης Τολαρής

2.       Ανδρόνικος Σοφοκλέους
Μέλη
1.       Ιάσονας Γιασουμή

2.       Μαρίνος Κουλλουρούδιας

3.       Σοφόκλης Σοφοκλέους

4.       Μάριος Μανώλη

Σε μια άλλη εξέλιξη είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι και στην νέα χρονιά η ομάδα θα πορευτεί με τον Δημήτρη  Δράκο στο πάγκο μας. Μετά και από την εκπληκτική πορεία της ομάδας επί ημερών Δημήτρη Δράκου, ήρθε και η επιβράβευση για το προπονητή μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του και το Δ. Σ. θα είναι στο πλευρό του για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Επιπλέον μετά από τις πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με μεγάλη μας ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους εξής έντεκα ποδοσφαιριστές: Παναγιώτ Κυθραιώτη, Νικόλα Πέζουνο, Κυριάκο Πέζουνο, Μαρίνο Πέζουνο, Χριστόφορο Μιχαήλ, Παναγιώτη Παπαπερικλέους, Σταύρο Αντωνίου,Fredy Westlake, Γιώργο Θεωδόρου και τους νεαρούς Πάυλο Σοφοκλέους και Μιχάλη Πλάτωνος. Στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές αυτοί ήταν από τα βασικά γρανάζια όχι μόνο της περσινής χρονιάς αλλά και των τελευταίων ιστορικών χρόνων που συνδυάζονται με τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας μας. Ευχόμαστε σε όλους πάνω από όλα υγεία και κάθε επιτυχία με την φλόγα στο στήθος.









Η ομάδα μας είναι ήδη σε επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της και σύντομα θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις. Επίσης έχουν εντοπιστεί και οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας και ευελπιστούμε στη θετική εξέλιξη στις περιπτώσεις με τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν.


Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που για ακόμη μια χρονιά ήταν στο πλευρό της ομάδας και η δική του στήριξη έκανε το έργο μας πραγματικότητα. Τους καλούμε να παραμείνουν στο πλευρό μας και αυτό θα ξεκινήσει με την αγορά του Εισιτηρίου  Διαρκείας που θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Ενωμένοι προχωράμε μπροστά με οδηγό την ιστορία μας!