Friday 23 June 2017

Tρείς μεταγραφές-επιστροφές και δύο ανανεώσεις!




Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες τρείς μεταγραφές για την νέα χρονιά. Πρόκειται για τρείς μεταγραφές-επιστροφές, αφού και οι τρείς ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας μας. Ο λόγος για τους Γιαννάκη Ολύμπιο, Μιχάλη Πέζουνο και Χαράλαμπο Κωνσταντίνου.

Ο Ολύμπιος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Γ’ Κατηγορία με τα χρώματα της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου και είχε καταγράψει 28 συμμετοχές με πολύ καλή παρουσία.  Ο δεύτερος της παρέας, Μιχάλης Πέζουνος πέρσι ήταν στο δυναμικό της ΑΣΠΙΣ Πύλας στην Επίλεκτη Κατηγορία με 19 συμμετοχές και δύο γκολ. Tέλος, ο Κωνσταντίνου στην περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Ομόνοια Ψευδά, όπου και βοήθησε να κατακτήσει έξι τίτλους και την άνοδο στην  Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Σε μια άλλη εξέλιξη η ομάδα μας ανανέωσε την συνεργασία της με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Ο πολύπειρος και για πολλά χρόνια στην ομάδα μας, Χρίστος Αντωνίου και ο νεαρός ανερχόμενος τερματοφύλακας Σάββας Μούντουκκου θα αγωνίζονται και αυτή τη χρονιά με την φλόγα στο στήθος.


Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μια επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα μας μακριά από τραυματισμούς.