Friday 28 November 2014

Ένα Σάββατο..ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!

Ακόμα ένα σαββατοκύριακο έχει φτάσει με τις ομάδες μας να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικό αυτής της αγωνιστικής είναι πως όλα τα παιχνίδια μας θα διεξαχθούν το Σάββατο. Ρεπό έχει η ομάδα των U17 αφού έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο Διγενής Μόρφου που ήταν ο αντίπαλος μας.
Αρχή κάνουμε λοιπόν το πρωί του Σαββάτου, όπου η ομάδα των U13 αγωνίζεται στο γήπεδο μας η ώρα 9:00 με την ομάδα του Θ.Ο.Ι Λακατάμιας. Η ομάδα με γνώμονα το πολύ κάλο πρώτο ημίχρονο με τον Αποέλ την περασμένη αγωνιστική, κατεβαίνει στων αγώνα με στόχο αύτη τη φόρα η καλή της παρουσία να φέρει και βαθμολογικό κέρδος.
Επόμενο χρονολογικά παιχνίδι για την ομάδα μας είναι αυτό της ομάδας 2006 με αντίπαλο το Νουέβο Κάμπο. Το παιχνίδι είναι ορισμένο η ώρα 12:30 στα γήπεδα Allion Park στο Δάλι. Οι μικροί μας θα προσπαθήσουν για ακόμη ένα παιχνίδι να δείξουν αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις με στόχο κάθε παιχνίδι να βελτιώνονται.
Μετά τα παιχνίδια της ακαδημίας σειρά παίρνει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ηρακλή Γερολάκου. Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας και θα αρχίσει στις 14:30. Η ομάδα μας με νίκη στον αυριανό αγώνα μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της Γ' Κατηγορίας αφού θα παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας και θα προσπεράσει και τον αυριανό της αντίπαλο. Η ιστοσελίδα μας θα καλύψει τον αγώνα με ζωντανή ενημέρωση.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες όλων των ομάδων μας γιατί η στήριξη τους μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Καλή επιτυχία λοιπόν και στις τρεις μας ομάδες.