Friday 28 November 2014

MVP της 9ης αγωνιστικής ο Στάυρος Αντωνίου!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 9ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Στάυρος Αντωνίου, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 49%. Ο Αντωνίου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κάτι που επισημάναμε και στο ρεπορτάζ του αγώνα και το αποδεικνύει και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Για την πρωτιά στην ψηφοφορία ο Στάυρος Αντωνίου δήλωσε: Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφησαν και με ανέδειξαν MVP της αγωνιστικής. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας και χαίρομαι που με την απόδοση μου βοήθησα την ομάδα. Αυτός είναι και ο στόχος μου κάθε παιχνίδι, με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο να βοηθώ την ομάδα να πετυχεί τους στόχους της.

Στην συνέχεια μας μίλησε για την πορεία της ομάδας: Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία ως τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους. Είναι γρήγορα ακόμη για να κάνουμε εκτιμήσεις, όμως κάθε παιχνίδι που περνά και μας βρίσκει στα ψηλά της βαθμολογίας  αυτό μας δίνει ελπίδες και δικαίωμα να σκεφτόμαστε ακόμα και την άνοδο. Είπαμε όμως,  λίγα λόγια και πολύ δουλεία.
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή:  Έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα το Σάββατο, όμως στην έδρα μας και με την στήριξη του κόσμου μπορούμε για την  νίκη. Γι' αυτό το λόγο καλούμε τους φίλους της ομάδας μας το Σάββατο το απόγευμα να έρθουν στο γήπεδο και να αποτελέσουν το δωδέκατο ποδοσφαιριστή της ομάδας.