Sunday 30 November 2014

OΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ- Ηρακλής Γερολάκκου 1-3

Δελτίο τύπου της ομάδας μας για τον χθεσινό αγώνα.
Την πρώτη εντός έδρας ήττα γνώρισε χθές η ομάδα μας με σκορ 3-1 απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου. Το σκορ του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλο το ενενηντάλεπτο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, υστερούσε μόνο στο τελείωμα.
Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε πολύ αποφασιστικά στον αγώνα και έδειξε από την αρχή πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Μέχρι το 15ό λεπτό είχαμε φτάσει 4 φόρες πολύ κοντά στο να ανοίξουμε το σκορ. Οι πιο μεγάλες φάσεις μας ήταν στο 7΄ με τον Ν. Πέζουνο που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή το σουτ του όμως πέρασε έξω και στο 13΄ όταν η κεφαλιά του Α. Αλεξάνδρου αποκρούστηκε στην γραμμή από αμυνόμενο. Κόντρα στην ροη του αγώνα ο Ηρακλής στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή. Το γκολ όμως δεν έδειξε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές μας και στο 19' χάσαμε ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία με απευθείας σουτ του Μ. Πέζουνου σε μπαλιά του Ολύμπιου να περνά λίγο έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο Ηρακλής στην δεύτερη του φάση κατάφερε κα πάλι να σκοράρει. Η ομάδα μας προσπάθησε να συνέλθει μετά την ψυχρολουσία των δυο γκολ. Ακόμη και μετά τα γκολ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού άλλα έπρεπε να φτάσουμε στο 40΄ για να δημιουργήσουμε καλή φάση όταν ο Αδάμου σε εκτέλεση κόρνερ έπιασε το σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο ενώ η μπάλα είχε πορεία προς την εστία. Το ημίχρονο τέλειωσε με σκορ 0-2.
Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα μας ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο επιθετικά θέλοντας να πετύχει κάποιο γκολ που θα την έβαζε στον αγώνα. Η ομάδα μας προσπαθούσε κυρίως με στημένα να απειλήσει τον αντίπαλο. Στο 55' ο Μ. Πέζουνος πέρασε πίσω από την άμυνα του Ηρακλή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και αμυνόμενος τον έριξε αντικανονικά κάτω. Η φάση ήταν καθαρό πέναλτι για την ομάδα μας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και πέντε λεπτά αργότερα ο Ηρακλής στην 3η του φάση έκανε το σκορ 3-0. Εκεί δηλαδή που μπορούσαμε να μειώσουμε και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι ο Ηρακλής τέλειωσε το παιχνίδι. Η ομάδα συνέχισε την πίεση και απειλούσε κυρίως από στημένες φάσεις. Το μόνο αξιόλογο στα επόμενα λεπτά ήταν το εκπληκτικό γκολ του Μ. Πέζουνου με σουτ από πολύ μακρινή απόσταση, λίγο κάτω από την μέση του γηπέδου. Το  3-1 ήταν και το τελικό  αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Χθες επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι αν δεν σκοράρεις στις ευκαιρίες που βρίσκεις η μπάλα θα σε τιμωρήσει. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά με τέτοια ευστοχία που είχε ο Ηρακλής και τόση αστοχία που είχαμε εμείς χθες δεν μπορούσαμε για κάτι παραπάνω. Χάθηκε άπλα μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Ο δρόμος είναι μακρύς και μέσα από αυτή την ήττα θα βγούμε πιο δυνατοί. Έχουμε πίστη στην ομάδα και ξέρουμε ότι ήταν άπλα μια ατυχής ημέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο και για ακόμη μια φορά ήταν εκπληκτικός. Σίγουρα αυτός ο μεγάλος κόσμος αξίζει κάτι περισσότερο και θα κάνουμε τα πάντα για να του το προσφέρουμε. Ψηλά τα κεφάλια λοιπόν και περισσότερη δουλειά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.