Tuesday 9 December 2014

H δράση της ακαδημίας μας και της ομάδας των Ladies!

Δύσκολο σαββατοκύριακο για την ακαδημία μας και την ομάδα των Ladies αφού όλες μας οι ομάδες ηττήθηκαν στους αγώνες τους. Να υπενθυμίσουμε ότι ρεπό είχε η ομάδα των 2006.

Η ομάδα των U17 έχασε εντός έδρας από την πολύ καλή ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη με 5-0. Παρά την προσπάθεια της ομάδας μας δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι απο το παιχνίδι. Λίγο η ανωτερότητα του αντιπάλου, λίγο το ότι παίχτες-κλειδια για την ομάδα δεν βρεθήκαν στην καλή τους μέρα έφεραν την ήττα. Μέσα από τέτοιους αγώνες θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια. Πάντα μια ήττα φανερώνει τις αδυναμίες μιας ομάδας και δίνει την δυνατότητα στον προπονητή να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για να βελτιώσουν την απόδοση της ομάδας.

Δύσκολα έβαλε και η ομάδα της Ανόρθωσης στην ομάδα των U13 κερδίζοντας την με 7-0. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και η προσπάθεια της ομάδας δεν ήταν αρκετή. Το έχουμε ξανά τονίσει ότι σημασία δεν έχουν μόνο τα αποτελέσματα άλλα η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν κάθε παιχνίδι να βελτιώνονται και να παίρνουν τις εμπειρίες για το μέλλον.

Δεύτερη ήττα για την ομάδα των Ladies  απέναντι στο Νουέβο Κάμπο με σκορ 3-0. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αν και η ομάδα μας έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Γίνεται  πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.