Tuesday 2 December 2014

H δράση της Ακαδημίας μας!

Μαύρο σαββατοκύριακο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που μας πέρασε αφού εκτός από την ήττα της πρώτης ομάδας, καμιά ομάδα της ακαδημίας μας δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο βαθμό. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των U17 δεν είχε αγώνα αυτό το σαββατοκύριακο λόγο αποχώρησης της ομάδας του Διγενή.
Η ομάδα των U13 αγωνίστηκε  με την ομάδα του Θ.Ο.Ι Λακατάμιας και δέχτηκε την εντός έδρα ήττα. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και παιχνίδι με παιχνίδι  δείχνε να βελτιώνεται. Παρόλα  αυτά η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι πως αν η ομάδα συνεχίσει να βελτιώνεται κάποια στιγμή θα έρθουν και οι νίκες και οι βαθμοί. Είναι σημαντικό σε αυτή την ηλικία οι ποδοσφαιριστές μας να δείχνουν ότι μαθαίνουν μέσα από τις προπονήσεις της ακαδημίας και να παίρνουν από την αρχή της σωστές βάσεις.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για την ομάδα των 2006 που ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Νουέβο Κάμπο. Η ομάδα είχε αρκετά καλό πρόσωπο και η βελτίωση ήταν εμφανής. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε μια πολύ μικρή ηλικία και βασικό είναι κατά αρχή να αγαπήσουν το άθλημα και στην συνέχεια να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τα επόμενα χρόνια.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας ξεκίνησαν από της ακαδημίες μας είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας μας και να συνεχίσουν αυτή την καλή παράδοση που έχει η ομάδα μας. 
Φωτογραφικό υλικό απο τον αγώνα των U13