Friday 5 December 2014

Στην μάχη Ακαδημία και Ladies!

Ακόμη ένα γεμάτο σαββατοκύριακο για την ομάδα μας με τους αγώνες της Ακαδημίας αλλά και με παιχνίδι για τις Ladies.  Ρεπό έχει αυτή την εβδομάδα η ομάδα των 2006.

Η ομάδα των U17 αγωνίζεται και αυτή όπως και η πρώτη ομάδα με την Ελπίδα Αστρομέριτη με μόνη διαφορά ότι το παιχνίδι αυτό είναι στην έδρα μας. Η ομάδα μας βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την Ελπίδα κάτι που κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον αφού με νίκη θα τους πιάσουμε στους 19 βαθμούς. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7/12 και η ώρα 11 το πρωί. Είναι μία ευκαιρία να παρευρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο μας να στηρίξει την ομάδα και να παρακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα.  

Η ομάδα των U13 αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα της Ανόρθωσης η ώρα 9 το πρωί του Σαββάτου 6/12 στα βοηθητικά του Μακάριου Σταδίου. Η ομάδα θέλει να δείξει για ακόμη μία φορά το καλό της πρόσωπο και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από τον αγώνα. Ο στόχος δεν είναι μόνο βαθμολογικός αλλά επίσης θέλουμε να βλέπουμε βελτίωση στην απόδοση της ομάδας παιχνίδι με παιχνίδι.

Τέλος, το δεύτερο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα που συμμετέχουν δίνουν αυτό το σαββατοκύριακο οι Ladies απέναντι στο Νουέβο Κάμπο. Η ομάδα μας κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια και δίνει την δυνατότητα σε οποιαδήποτε κοπέλα που τις αρέσει το άθλημα να συμμετέχει ενεργά σ'αυτό.