Friday 19 December 2014

MVP της 12ης αγωνιστικής ο Σταύρος Αντωνίου


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 12ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Σταύρος Αντωνίου, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 50%.
Σε μια ψηφοφορία ρεκόρ με 150 ψήφους ο Αντωνίου άφησε δεύτερο τον Ξενοφώντος που είχε την πρωτιά μέχρι χθές.  Ο Αντωνίου  έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στο Φρέναρος και βοήθησε την ομάδα στο μέγιστο με ένα γκολ και μια ασσίστ.

Για την πρωτιά στην ψηφοφορία ο Σταύρος Αντωνίου δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφησε και με ανέδειξε MVP της αγωνιστικής. Η στήριξη και η βοήθεια τους μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε. Κάθε εβδομάδα εμείς δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πετυχεί η ομάδα τους στόχους της. Έτσι και εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα μου σε κάθε αγώνα.

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΝ Βρυσούλων-ΑχερίτουΈχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας αύριο σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και πάμε αύριο να πάρουμε ακόμα ένα τρίποντο. Καλούμε τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας γιατί τον χρειαζόμαστε και ελπίζουμε όλοι μαζί να φέρουμε το τρίποντο στα Λύμπια.