Sunday 14 December 2014

OΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ- Φρέναρος 4-1

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας με το ευρύ 4-1 απέναντι στο Φρέναρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και για τις δυο ομάδες αφού ο βαρύς αγωνιστικός χώρος από τις βροχές των τελευταίων ημερών έκανε δύσκολη την  προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Αυτό βοηθούσε την ομάδα του Φρενάρους που ήταν σε θέση άμυνας σε αντίθεση με την ομάδα μας που δυσκολευόταν να παίξει το παιχνίδι της.  Έτσι το πρώτο 25λεπτο πέρασε χωρίς φάσεις παρά την πίεση της ομάδας μας. Στο 27' ο Σ. Αντωνίου με κλέψιμο στο κέντρο και με όμορφη πάσα στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον  Μαρ. Πέζουνο που με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τν ομάδα μας . Πρώτου τελειώσουν όμως τα πανηγύρια για την ομάδα μας, το Φρέναρος τρία λεπτά αργότερα στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους αφύπνισε την ομάδα μας που στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του ημιχρόνου πίεσε για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Τα σουτ του Ξενοφώντος στο 32' και 38' και του Αδάμου στο 34' δεν βρήκαν στόχο και το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε πολύ αποφασιστικά και δυναμικά ξερώντας πως πρέπει να κερδίσουν τον αγώνα. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της επανάληψης η ομάδα μας έχασε 4 πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 55' σε σουτ του Νικόλα Πέζουνου. Πέντε λεπτά αργότερα όμως σε σουτ και πάλι του Ν. Πέζουνου ο τερματοφύλακας έκανε ασταθή απόκρουση και η μπάλα κυλούσε στην γραμμή του τέρματος και ο Μαρ. Πέζουνος την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-1. Η πίεση συνεχίστηκε με την ομάδα μας να ψάχνει και τρίτο γκολ για να σκοτώσει το παιχνίδι. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες του Κόσιη και του Αδάμου, ο Ν. Πέζουνος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 3-1 στο 72'. Η ομάδα του Φρενάρους δεν έδειχνε ικανή για να επιστρέψει στον αγώνα και η ομάδα μας έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού κατάφερε στο 90΄ να πετυχεί και τέταρτο γκολ με τον Σ. Αντωνίου. Έτσι το 4-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα που θα μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια. Η παρουσία της ομάδας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ ενθαρρυντική. Η θέληση των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη και νίκησαν όλες τις δυσκολίες του αγώνα.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι και παρά τον άσχημο καιρό ο κόσμος έδωσε το παρόν του και βοήθησε την ομάδα να πάρει το σημαντικό τρίποντο. Για άλλη μια φορά  ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται διπλά στην ομάδα ακόμη και σε κρύο και βροχές.