Sunday 11 January 2015

Με λίγη τύχη θα 'φευγε με το διπλό!

Mε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας με τελικό αποτέλεσμα  1-1 έφυγε η ομάδα μας χθές από το γήπεδο του Λένα Λεμεσού.
Σε ένα παιχνίδι που η τύχη μας γύρισε την πλάτη η ομάδα έδειξε ότι έχε ψυχικά αποθέματα και λίγο πριν την λήξη του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει το εις βάρος της σκορ με τον Γιώργο Ζωίτσα. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να επιβάλει το δικό της ρυθμό. Παρά την υπεροχή όμως της ομάδας μας η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Λένα δεν μας επέτρεπε να δημιουργήσουμε φάσεις.  Η πρώτη καλή φάση για την ομάδα μας ήταν στο 23΄ όταν η κεφαλιά του Μιχάλη Πέζουνο μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε λίγο έξω.  Στην συνέχεια η ομάδα μας πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές.  Α. Μιχαήλ και Αδάμου πέρασαν εκτός με τους Δ. Κατσιάρη και Ν. Πέζουνο να παίρνουν τις θέσεις τους. Επόμενη μεγάλη φάση για την ομάδα μας ήταν στο τέλος του ημιχρόνου όταν σε σέντρα του Ν. Πέζουνου η κεφαλιά του Ολύμπιου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και γνωρίζοντας ότι η ομάδα του Λένα θα οπισθοχωρήσει ακόμη περισσότερο ήθελε το γκολ από την αρχή. Μόλις στο 48' η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρίνο  Πέζουνο να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως το σουτ του κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ. Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει κυρίως από στημένα.  Κόντρα στην ροή του αγώνα όμως μετά από κόντρα σε διώξιμο της άμυνας μας, ο επιθετικός του Λένα βρέθηκε σε θέση βολής και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η ομάδα μας μετά την ψυχρολουσία του γκολ προσπάθησε να απειλήσει για την ισοφάριση. Η ομάδα του Λένα αμυνόταν για να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Τελικά η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε στο 87 ' όταν απο σέντρα του Ολύμπιου και κεφαλιά του Θεράποντος η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και ο Γ.  Ζωίτσας με κοντινή προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αν η ομάδα μας ήταν λίγο πιο τυχερή θα έφυγε με το τρίποντο αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου Πέζουνου σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά του σουτ του Θεράποντος σταμάτησε στα σώματα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1 με την ομάδα μας να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι.  

Για άλλη μία αγωνιστική οι ομάδες που βρίσκονται στις  θέσεις δίπλα από την ομάδα μας και διεκδικούν την είσοδο τους στην τριάδα είχαν και αυτές απώλειες. Αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία γιατί η ομάδα μας πέρασε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου έχασε βαθμούς αλλά παραμένει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο δρόμος είναι μακρύς και όλοι στην ομάδα συνεχίζουμε ενωμένα και προσγειωμένα την φετινή μας προσπάθεια.
Ένα ευχαριστώ και στο κόσμο μας που παρόλο το κακό καιρό έκανε το ταξίδι στην Λεμεσό και ήταν δίπλα στην ομάδα μας!




Mέχρι και 13 ατόμα έβλεπαν τον αγώνα μέσα απο την ιστοσελίδα μας!