Sunday 18 January 2015

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι!

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Άδωνη Ιδαλίου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Κατηγορίας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά και μόλις στο 2΄ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί αφού η σέντρα σουτ του Μιχάλη Πέζουνου σταμάτησε στο δοκάρι της  αντίπαλης εστίας. Στην συνέχεια η ομάδα μας απείλησε ξανά στο 5' με το σουτ του Κατσιάρη να περνά λίγο έξω.  Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα του Άδωνη κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοζυγίσει τον αγώνα  χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα. Μέχρι το 25ο λεπτό το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο του γηπέδου. Η ομάδα μας όμως ανέλαβε και πάλι τα ινία του αγώνα και στο 27' και στο 32' απείλησε όταν το σουτ και η κεφαλιά του Αδάμου πέρασαν λίγο έξω. Στην συνέχεια ήταν σειρά του Κατσιάρη να απειλήσει εις διπλούν την εστία του Άδωνη με δυο καλά σουτ στο 36' και στο 39'. Και ενώ το παιχνίδι ήταν στα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο κιτρινισμένος Τ. Μιχαηλά δέχτηκε δεύτερη κίτρινή κάρτα για διαμαρτυρίες.

Η ομάδα μας κλήθηκε λοιπόν να αγωνιστεί για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές. Στην άρχη της επανάληψης η ομάδα μας προσπαθούσε και έψαχνε τα πατήματα της μετά και από την αποβολή. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 59΄όταν  ο Αλεξάνδρου έπιασε ωραία κεφαλιά μετά  από εκτέλεση κόρνερ όμως πέρασε άουτ. Η ομάδα μας συνέχισε την προσπάθεια της και στο 69' έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Μετά από ωραία κίνηση του Ν. Πέζουνου από πλάγια έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι όπου βρέθηκε ο Αδάμου αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση. Η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας μας ήταν στο 87΄ όταν ο Κοσίης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον τερματοφύλακα. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ν. Πέζουνος που δυστυχώς όμως δεν  κατάφερε να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας του Άδωνη έκανε την απόκρουση. Το άγονο 0-0 ήταν και το τελικό σκορ.


Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές.  Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μένουμε μακριά από την νίκη αλλά όχι μακριά από τους στόχους μας. Οι τρείς βαθμοί διαφορά από την τρίτη θέση δεν είναι απαγορευτικοί και έτσι η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της. Όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να διορθώσουν τις αδυναμίες της ομάδας για να επιστρέψουμε και πάλι στις νίκες. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας.