Friday 9 January 2015

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για Ακαδημία και Ladies!


To πρώτο γεμάτο Σαββατοκύριακο του 2015 για την Ακαδημία μας με παιχνίδια για όλες τις ομάδες μας. Eπίσης αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο έχει και η ομάδα των Ladies.

Παρά την πολύ καλή αρχή που έκανε η ομάδα των U17 στο φετινό πρωτάθλημα, στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο. Αυτή την αγωνιστική η ομάδα αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής την Ένωση Κοκκινοτρυμιθιάς στο γήπεδο μας (11:00) . Το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά η ομάδα θέλει να αποδείξει τι αξίζει. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τα τελευταία παιχνίδια και να κάνουν μια νέα αρχή την Κυριακή.

Η ομάδα των U13 αγωνίζεται αύτη την αγωνιστική εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το πρωί του Σαββάτου (09:00). Στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να πάρει την νίκη με καλή εμφάνιση. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για καλή εμφάνιση και γιατί όχι να συνδυαστεί με νίκη.

Η  πιο μικρή ηλικιακά ομάδα μας, της ηλικίας 2006 αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θα προσπαθήσει όπως και σε κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. To παιχνίδι θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στα γήπεδα φούτσαλ στο Δάλι. 

H oμάδα της Ολυμπιάς Ladies ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το 2015 απέναντι στην ομάδα Νουέβο Κάλσιο αύριο η ώρα 14:00 στο γήπεδο μας. Στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα μας είχε καλή παρουσία αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι είναι η ομάδα να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και να προσπαθήσει και για το βαθμολογικό όφελος.
Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε την προσπάθεια όλων τον ομάδων μάς γι' αυτό καλούμε το κόσμο να παραβρεθεί και στα παιχνίδια της ακαδημίας αλλά και των Ladies