Friday 23 January 2015

MVP της 16ης αγωνιστικής ο Δώρος Κατσιάρης!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 16ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Δώρος Κατσιάρης, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 42%.
Ο Κατσιάρης  στην πρώτη του συμμετοχή στην εντεκάδα μετά την επιστροφή του από τραυματισμό έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Η παρουσία του κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον  Άδωνη ήταν πολύ καλή αφού βοηθούσε και αμυντικά αλλά και επιθετικά την ομάδα έχοντας τρία πολύ καλά σουτ. Η προσπάθεια του επιβραβεύτηκε από τον κόσμο της ομάδας και τον ανέδειξε MVP της αγωνιστικής!

Ο Δώρος Κατσιάρης  για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε : Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδα για την φετινή του παρουσία και στήριξη και στην συνέχεια για την ανάδειξη μου ως MVP. Σίγουρα θα ήμουν πιο χαρούμενος αν η ομάδα κατάφερνε να πάρει την νίκη. Όμως τίποτα δεν τελείωσε και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Στην συνέχεια μας μίλησε για την πορεία της ομάδα:  Η ομάδα μας στην φετινή χρονιά διανύει ίσως την καλύτερη της σεζόν στην πρόσφατη ιστορία της. Όπως είπα και πριν η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της και μετά τις τελευταίες απώλειες θέλουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ασπίς Πύλας:  Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα και ξέρουμε πως αν δεν ιδρώσουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν θα πάρουμε τους βαθμούς.  Πάμε στην Πύλα με πίστη στις δυνάμεις μας και θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο. Καλούμε το κόσμο να μας ακολουθήσει για άλλη μια φορά και με την στήριξη του να πάρουμε την νίκη.