Sunday 1 February 2015

Αδίκησε τον εαυτό της!

Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα με την Ασπίς Πύλας να επιστρέψει στις επιτυχίες αφού δέχθηκε την ήττα με σκορ 1-0. Για άλλο ένα παιχνίδι φέτος η ομάδα μας έμεινε μόνο με τις ευκαιρίες αφού δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας που έδειξε να έχει όρεξη και είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι πρώτες καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας δεν άργησαν να 'ρθουν αφού στο 5' και στο 7',  Μαρίνος Πέζουνος και Αδάμου δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Μετά από το καλό ξεκίνημα ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει αφού η ομάδα της Πύλας προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα. Η επόμενη επικίνδυνη φάση για την ομάδα μας ήταν στο 30' όταν μετά από μπαλιά στην περιοχή ο Θεράποντος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας κατά την έξοδο του έριξε κάτω τον επιθετικό μας και η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι που δεν δόθηκε όμως. Στο 32΄ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Πύλας στην προσπάθεια του Αλεξάνδρου να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας μας και η Πύλα πήρε το προβάδισμα. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει πριν από το ημίχρονο αλλά η μόνη αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ του Μαρίνου Πέζουνου στο 36'.

Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.  Μετά από το μουδιασμένο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βρήκε ρυθμό και σε ένα πεντάλεπτο απείλησε τρείς φορές.  Πρώτα με σουτ του Ολύμπιου στο 59' , στην συνέχεια με κεφαλιά του Αδάμου στο 62΄ και τέλος στο 65΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή με τον Νικόλα Πέζουνο.  Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και στο 69' χάθηκε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Ο Αδάμου μπήκε πλάγια στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο δύο ποδοσφαιριστές μας δεν έφτασαν την μπάλα για να την σπρώξουν απλά στα δίχτυα.  Στην συνέχεια η ομάδα της Πύλας οπισθοχώρησε και άλλο για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και φτάσαμε στο 85' για να απειλήσουμε ξανά όταν ο Νικόλας Πέζουνος έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή και ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ πριν από τον επιθετικό μας που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Ζωίτσας έπιασε την ωραία κεφαλιά που βγήκε μόλις έξω. Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ.


Η ομάδα μας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μένει μακριά από την νίκη και έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η διαφορά από την προνομιούχα τρίτη θέση έχει ανοίξει στους έξι βαθμούς αλλά σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλα μπορούν να συμβούν αφού όλοι οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος και δεν θα τα βάλουμε κάτω. Άλλωστε η πορεία μας στην φετινή χρονιά είναι ίσως η καλύτερη της σύγχρονης ιστορίας μας και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Δικαιούσαι να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς!