Monday 16 February 2015

Τρίποντο που μας βάζει ξάνα στο κόλπο!

Νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια για την ομάδα μας που επιβλήθηκε με 0-3 του Σπάρτακου Κιτίου.

Το παιχνίδι για την ομάδα μας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού μόλις στο 6' ο Χρίστος Κόσιης εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στην συνέχεια η ομάδα μας έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και στο 12' και 17' απείλησε ξανά με τον Αδάμου και τον Ζωίτσα με τις προσπάθειες τους να καταλήγουν άουτ. Με την πάροδο του χρόνου ο  Σπάρτακος ανέβασε την απόδοση του και με την σειρά του έχασε ευκαιρίες στο 19' και στο 21΄. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και παιζόταν κυρίως στο κέντρο του γηπέδου χωρίς κάποια ομάδα να έχει τον έλεγχο. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε όμως για την ομάδα μας στο 37΄ με τον Θεράποντος να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Εκεί που όλα έδειχνα ότι το 0-1 θα ήταν σκορ ημιχρόνου η τελευταία φάση άλλαξε τα δεδομένα. Ο αντίπαλος  τερματοφύλακας που πέρασε αλλαγή πριν από δύο λεπτά ανάτρεψε τον Θεράποντος στα όρια της περιοχής και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Έτσι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Σπάρτακου ανέλαβε τερματοφύλακας. Την εκτέλεση του φάουλ ανάλαβε ο Νικόλας Πέζουνος που κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ μας και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια  με το 0-2.

Έχοντας το προβάδισμα των δύο τερμάτων αλλά και με παίχτη παραπάνω η ομάδα μας έλεγξε τον αγώνα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 57' μάλιστα κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Θεράποντος μετά από πάσα πάρε-βάλε του Αδάμου. Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει και στην συνέχεια ο προπονητής μας έκανε γρήγορα τις αλλαγές του για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Στα τελευταία 30 λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα μας μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο το σκορ αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική μας επιλογή. Το 0-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα μας να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.


Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής η ομάδα μας μείωσε και πάλι την διαφορά από την 3ή θέση στους 5 βαθμούς. Η ομάδα μας λοιπόν ξαναμπήκε στο κόλπο της ανόδου αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσκολος. Οι επόμενοι δύο αγώνες είναι καθοριστικοί για το μέλλον της ομάδας αφού έχουμε δύσκολες αποστολές. Η ομάδα όμως έδειξε πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα και όλοι θα κάνουμε τα πάντα για να έρθουν οι νίκες. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους όλες μας τις πιθανότητες  και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.