Thursday 26 February 2015

Nα συνεχιστεί η αντεπίθεση!


Δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας αυτό το Σάββατο στον έκτος έδρας αγώνα με τον Λειβαδιακό στα Λιβάδια.

Μετά και την μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση της για μια θέση στην πρώτη τριάδα. Ο αγώνας είναι κρίσιμος και είναι ένας από τους δυσκολότερους αγώνες που απέμειναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα απέδειξε ότι όταν βρεθεί στην μέρα της μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα επιδιώξει να κάνει στο επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Έξι στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος όλα είναι ανοιχτά για τις ομάδες της πρώτης τριάδας. Σ' αυτά τα παιχνίδια θα παίξει ρόλο και η εμπειρία αφού ο στόχος είναι να έρχονται οι βαθμοί ανεξαιρέτου εμφάνισης. Έχουμε αποδείξει με προηγούμενες μας εμφανίσεις ότι διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Έτσι ο στόχος μας τώρα είναι να καταφέρουμε να παίρνουμε τους βαθμούς και να έχουμε νοοτροπία νικητή. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο  η εμφάνιση αλλά η ουσία που είναι οι τρείς βαθμοί της νίκης.


Λόγω τεχνικών προβλημάτων το παιχνίδι δεν θα μεταδίδετε με ζωντανό σχολιασμό από την ιστοσελίδα μας αλλά θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το σκορ του αγώνα από την σελίδα μας στο Facebook. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την σελίδα μας: https://www.facebook.com/olimpiasfc