Friday 20 March 2015

Αντεπίθεσης συνέχεια!


H ομάδα επιστρέφει στην έδρα μας, που θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αστρομερίτη το απόγευμα του Σαββάτου (15:30).
Μετά την πολύ μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και μαζί την αντεπίθεση της για κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Γ’ Κατηγορία.  Η ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη καίγεται για βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία και σίγουρα θα έρθει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος. Έτσι δεν υπάρχει ίχνος υποτίμησης απέναντι στην ομάδα της Ελπίδας και μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο θα πάρουμε το τρίποντο. Αν η ομάδα μας παρουσιαστεί σωστή και πειθαρχημένη τότε το αποτέλεσμα θα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.

Η ψυχολογία στην ομάδα αλλά και στον κόσμο μας είναι στα ύψη μετά τα τελευταία αποτελέσματα που μας έχουν βάλει στο κόλπο για την άνοδο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την καλή ψυχολογία χωρίς όμως να υπερβάλουμε. Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό το παρών του και να σπρώξει την ομάδα για ακόμη μία νίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας καλέι τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και για ακόμη μια φορά μόνο όπως αυτός ξέρει να σπρώξει την ομάδα στην νίκη. Τους θέλουμε δίπλα μας και τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη τους στήριξη όλη την χρονιά.


Το παιχνίδι θα μεταδίδεται με ζωντανό σχολιασμό από την ιστοσελίδα μας.