Monday 30 March 2015

Τεσσάρα στην τελευταία έξοδο!



Mε νίκη έκλεισε η ομάδα μας τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τις, νικώντας το Φρέναρος με το ευρύ 1-4.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι  και πήρε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά. H πίεση της ομάδας μας ανάγκασε το Φρέναρος να κλειστεί στο μισό γήπεδο του και έτσι σε κάθε προσπάθεια της ομάδας μας η φάση μύριζε γκολ. Τελικά το γκολ ήρθε από στημένο όταν Ο Δώρος Κατσιάρης στο 14' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ βοήθησε περισσότερο την ομάδα μας αφού έδιωξε και το άγχος. Μέχρι το 35' η ομάδα μας έχασε  πολλές ευκαιρίες για να σκοτώσει τον αγώνα μ' ένα δεύτερο γκολ. Στο 37' όμως σε μια αδράνεια της άμυνας μας και σε λάθος διώξιμο το Φρέναρος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, σκορ  που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας συνέχισε από εκεί που έμεινε και πίεζε την ομάδα του Φρενάρους για να πετύχει το γκολ. Τελικά το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 65' όταν ο Θεράποντος σε μια κούρσα από το κέντρο του γηπέδου έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σωστά. Η ομάδα μας είχε πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα έψαχνε το τρίτο γκολ για να τελειώσει το παιχνίδι. Αυτό ήρθε και πάλι από τον Θεράποντος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του αμυντικού και έκανε το 1-3 στο 85'. Δύο λεπτά  αργότερα ο Ολύμπιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, όταν το πλασέ του κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-4. 

Η ομάδα μας παρέμεινε έτσι στην τέταρτη θέση και θα ψάξει να την διατηρήσει και στο επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες για την τριάδα αφού ο Ηρακλής είναι στο +3 και σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει το πλεονέκτημα.  Ο στόχος τώρα είναι η 4η θέση και εκεί θα πρέπει να παραμείνουμε την επόμενη εβδομάδα.